Home » stadjes en dorpen in Toscane » Breng Toscane in huis met de 2019 kalender

Breng Toscane in huis met de 2019 kalender

Zin om het ganse jaar door van Toscane te genieten en weg te dromen van de leukste plaatsen en mooiste beelden van deze prachtige streek dan moet je zeker de Toscane 2019 wand kalender in huis halen. Ondermeer de typische wijngaarden, cipressen, olijfboomgaarden en renaissancestad Firenze worden prachtig in beeld gebracht.

In het voorjaar in afwachting van je geplande reis naar Toscane doen de prachtige foto’s in groot formaat je reeds watertanden en verlangen naar de beelden die je weldra zelf ter plaatse zal kunnen bewonderen. Iedere maand krijg je een ander beeld te zien.

In het najaar na je reis, kan je dan bij het bekijken van de beelden, nog even lekker wegdromen. Kortom met deze kalender waan je je het ganse jaar door in Toscane.

De Toscane 2019 kalender is ook ideaal als kerst- of nieuwjaarsgeschenk voor elke Toscane liefhebber. Reken er maar op dat je zal scoren! Bovendien krijg je er 8 foto’s gratis bij.

Door het groot formaat van de pagina’s is er tevens voldoende ruimte voor notities en het aanduiden van verjaardagen. De kalender is te koop bij Bol.com voor €12,99 > meer info

 

bekijk ook

Orvieto kathedraal

Orvieto en zijn prachtige dom

Orvieto is een mooi pittoresk stadje gelegen in de provincie Umbrië. Het bevindt zich net …