Home » Accomodaties in Toscane » Profiteer van de vroegboekkortingen!

Profiteer van de vroegboekkortingen!

Het nieuwe jaar is gestart en volgens jaarlijkse traditie beginnen de meeste families hun zomervakantie te boeken. De meeste reisagentschappen bieden daarom dan ook extra promoties en vroegboekkortingen aan. Het ene reisagentschap al meer dan het andere.

Hieronder vind je alvast een overzicht van welk reisagentschap, welke korting en tot wanneer de korting geldt:

 

Keycamp-LogoKeycamp:

Nog tot 18 Februari 2013 kun je genieten van een korting van maar liefst 30% op een groot aantal campings in Toscane. Heb je al eens geboekt bij Keycamp dan krijg je nog eens een extra korting van 5% waarbij de totale korting dus oploopt tot 35% > meer info

 

Thomas_Cook_logoThomas Cook:

Boek vóór 20 Januari 2013 en ontvang een kortingsbon van €50,00 op alle reizen> meer info

 

 

logo-roompot-reizenRoompot reizen:

Boek vóór 6 Februari 2013 en geniet van een extra korting > meer info

 

Neckermann_Reizen-logo-Neckermann reizen:

Geniet nog tot en met 20 Januari 2013 van een vroegboekkorting van minimum 30% > meer info

 

 

thomascook airlinesThomas Cook vluchten:

Geniet nog tot en met 20 Januari 2013 van een kortingsbon van €20,13 op alle vluchten > meer info

 

Vacansoleil-logoVacansoleil:

Nog tot 31 maart 2013 kun je genieten van een vroegboekkorting van 5% op verschillende campings > meer info

bekijk ook

Is het einde in zicht voor de wandelgang Corridoio di Vasari?

De wandelgang Corridoio Vasariano krijgt hoogstwaarschijnlijk een nieuwe functie. Dezer dagen wordt hierover hard gediscussieerd …

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.